CSR-politik

Hos omhu vægter vi miljøet, kvaliteten og den sociale ansvarlighed lige højt. Det er både godt for os, vores leverandører, vores kunder og i den sidste ende slutforbrugeren.
Hos omhu tilstræber vi at drive en virksomhed, der skaber værdi for vores forretning, for vores ansatte, leverandører, kunder og for det lokale samfund. På denne måde bidrager vi til social, økonomisk og miljømæssig bæredygtighed.
Derfor er vi i gang med at få implementeret retningslinjerne for OECD og UNGP i vores forretning og politikker. Derfor har vi udarbejdet skemaer over vores aktuelle og potentielle skadelige påvirkninger inden for menneskerettigheder, således at vi kan sørge for løbende forbedringer gennem Due Diligence (nødvendig omhu).
I vores virksomhed er social ansvarlighed og arbejdsmiljøet yderst vigtigt. Derfor er det ikke noget vi indkalder til møder om, men noget vi tager på stedet, hvis der skulle opstå nogle situationer, der skal tages hånd om.
Alle i firmaet har både ret og pligt til at påpege situationer, som den enkelte medarbejder mener, kan være problematiske. Det er uanset, om det drejer sig om arbejdsmiljø, mulige sikkerhedsrisici, sundhed eller eventuelle personlige problemer. Problematiske situationer skal ikke have mulighed for at udvikle sig, men løses på stedet.
Vi er selv certificeret med GOTS, Svanemærket, Fairtrade og Øko-Tex
Vi Samarbejder kun med partnere der er SA8000 certificeret, så vi sikrer ordnede arbejdsforhold og overholdelse af menneskerettigheder i hele vores supply chain
Kvalitet, miljø og CSR er altid være en naturlig del af vores agenda, når vores samarbejdspartnere besøges.

Ansvarlig: Allan Pedersen