Certifikater

Vores økologisk sengelinned opfylder høje krav til beskyttelse af natur og mennesker. Vores certificeringer er din garanti for, at hele tekstilproduktionen fra såsæd og høst til forarbejdning foregår økologisk. Uden brug af miljø- og sundhedsskadelige stoffer og socialt ansvarligt med ordentlige arbejdsvilkår for bønder og arbejdere. Når du køber omhu produkter, bidrager du til en sundere og mere økologisk tekstilproduktion til gavn for både mennesker, miljø og klima.

FAIRTRADE-1.png

Fairtrade bidrager til en bæredygtig udvikling for certificerede producenter ved at skabe mere fair handelsvilkår, social udvikling og beskyttelse af miljøet. Bomulden er Fairtrade certificeret, handlet, auditeret og stammer fra Fairtrade producenter. I alt 100%. For mere information besøg info.fairtrade. net/sourcing

GOTS.png

GOTS er den førende internationale standard for økologisk tekstilproduktion. Det er din garanti for, at mindst 100 % af tekstil-  fibrene er økologiske. Det betyder bl.a., at der ikke er brugt giftige, kræftfremkaldende, hormonforstyrrende eller miljøbelastende kemikalier i produktionen. GOTS er også en garanti for ordentlige arbejdsvilkår.

SA8000.png

Social Accountability International’s SA 8000 er en international certificering,  der opnås af virksomheder, som lever op til en række specifikke krav til arbejdsforholdene under produktionen. Reglerne har bl.a. fokus på børnearbejde,  tvangsarbejde, sikkerhed og sundhed, lønkompensation, diskrimination, arbejdsdisciplin, foreningsfrihed og ret til kollektiv forhandling.

Svanemærket.png

Svanemærket er det nordiske miljømærke. Det er din garanti for, at produktet opfylder skrappe miljøkrav, tager hensyn til den menneskelige sundhed og er af god kvalitet. Miljøbelastningen bliver vurderet i hvert led af produktionen– fra råstofferne udvindes til varerne kasseres. Der er fx grænser for vand- og  energiforbrug og krav til emballage og håndtering af affald.

output-onlinepngtools

Med tilnavnet ”Tiltro Til Tekstiler” er verdens førende sundhedsmærke for tekstiler. Det er din garanti for, at produktet ikke  indeholder kemiske stoffer, der er – eller er mistænkt for at være – skadelige for  miljø og mennesker. Alle dele af produktet er testet, f.eks. både stof, sytråd,  bånd og mærker