Handelsbetingelser

Virksomhedsoplysninger uno image a/s
Thrigesvej 13
DK-7430 Ikast (kun kontor) Tel. +45 97250455

CVR: 11812201
Mail: ordre@omhu.eu

Bestilling og betaling

Alle vores viste priser på hjemmesiden er inkl. dansk moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Prisen på bestillingstidspunktet, er den gældende pris for købet. Omhu tager forbehold for trykfejl, prisfejl, moms- og afgiftsændringer samt udsolgte varer og leveringssvigt fra vores leverandører.

Bestilling

Når du har afgivet en bestilling, vil du modtage en online bekræftelse. Skulle du ikke modtage denne bekræftelse inden for 1 time, bør du kontakte os. Du vil desuden modtage en ny mail, samme dag som din ordre er afsendt. Når du handler med www.Omhu.eu indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en ny kopi af din ordrebekræftelse bedes du venligst sende os en mail på ordre@omhu.dk

Betalingsmetoder

Vi tilbyder flere mulige betalingsmetoder. Den mest sikre, og den betalingsform vi anbefaler alle kunder, er at betale med et betalingskort.

VI accepterer følgende korttyper:

Visa/Dankort Visa
Visa Electron
MasterCard
MasterCard Debit Maestro

Online betaling med kort

Ved betaling med elektronisk betalingskort trækkes beløbet først, når varerne er afsendt.

Der betales via en sikker og krypteret SSL-forbindelse (Secure Socket Layer). Dette betyder at dine kortoplysninger ikke kan læses af udenforstående.

Når du handler med et betalingskort, forbeholder vi os retten til at kontrollere, om de personlige oplysninger der er opgivet, er sande.

Vi kan til enhver tid nedskrive det betalte beløb – hvis f.eks. et produkt er udsolgt, eller ikke ønskes alligevel. Men af sikkerhedsmæssige årsager kan vi ALDRIG forhøje det godkendte beløb.

Leveringstid

Vores team pakker og sender dine produkter, så du har dem inden for 1-2 hverdage.

Uden for Danmark gælder forskellige leveringstider afhængigt af land. Du kan se de præcise leveringstider for udlandet her.

Ved udsalg, fødselsdag eller lignende kampagner kan der forekomme længere leveringstid. Dette vil blive oplyst på siden.

Forsendelsesomkostninger

Der opnås gratis fragt i Danmark ved køb over 599,00 dkr. Din bestilling sendes forsikret med GLS til Danmark, så du vil modtage din bestilling i din postkasse. – Medmindre det er større ordre, der ikke kan være i din postkasse.

Returnering og fortrydelsesret

Når du handler hos www.Omhu.eu har du 30 dages fortrydelsesret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet kan du klikke på dette link “returformular”, som du skal udfylde og sende med den vare du ønsker at returnere eller ombytte.

Fortrydelsesretten løber fra den dag, du har modtaget varen. Hvis fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den næstfølgende hverdag.

For at gøre fortrydelsesretten gældende, skal du ved en tydelig erklæring via mail på ordre@omhu.eu give os meddelelse herom senest 30 dage efter modtagelsen af varen.

Du må efter modtagelsen alene håndtere varerne på en måde, så du kan fastslå varernes art, egenskaber og den måde, som de fungerer på.

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde den fungerer på.

Vi leverer kun til fastland og brofaste øer.

Hvis varen er prøvet udover hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som “brugt”, hvilket betyder at du ved fortrydelse af købet kun kan få en lille del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Hos omhu anses brugte varer som værende uden handelsværdi.

Når der er tale om en ren returvare/ombytningsvare, vil udgiften til returneringen tilfalde dig – vi betaler til gengæld for at den nyombyttede vare sendes til dig igen.

Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for at varen er pakket forsvarligt ind.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.Returvarer sendes til:
Omhu, Thrigesvej 13, DK-7430 Ikast

Refundering af købesummen

Ved returnering af produkt vil købesummen tilbagebetales til det kort, der er brugt, da produktet blev købt.

Reklamation

Der ydes naturligvis 24 måneders reklamationsret i henhold til købeloven. Hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Skade på varen som følge af fejlhåndtering fra kundens side er ikke dækket af reklamationsretten. Reklamation vedr. fejl og mangler skal meddeles til ordre@omhu.eu i rimelig tid efter varens modtagelse.

Her anses max. to måneder som rimelig tid, med mindre andet er aftalt. Er reklamationen berettiget, refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Omhu V/ Uno Image A/S Thrigesvej 13, DK-7430 Ikast

Kontakt os

Hvis du vil kontakte os, kan du gøre det via mail: info@omhu.eu eller telefon. +45 97250455

Logstatistik

Vi bruger en logstatistik på www.omhu.eu Dette er et statistik-system, der opsamler information, som kan give et statistisk billede af hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra, og hvor på websitet det forlades mv.

Logstatistikken anvendes kun med det formål at optimere www.omhu.eu