Mini strib

Mini strib Sengelinned

Fra 599,00 DKK

Du sover bare bedre i en seng, der er redt med smukke tekstiler! Mini Strib sengetøjet er fremstillet i en ekstra lækker Renforcé lærredsvævning i 100% økologisk bomuld med et smukt look.

Sengetøjets fem certificeringer

Svanemærket
Sengetøj lever op til skrappe krav til brugen af miljø- og sundhedsskadelige stoffer – og er af god kvalitet. Kravene gavner både dem, der producere sengetøjet og dig, der skal sove i det.

OEKO-TEX® standard 100
Dette er verdens førende sundhedsmærke for tekstiler og sikrer, at produktet ikke indeholder kemiske stoffer, der skader mennesker og miljø.

GOTS-certificering
Denne certificering er din garanti for, at 100% af tekstilfibrene er økologiske, og at der ikke er brug farlige kemikalier i produktionen.

Fairtrade-mærket
Dette mærke gives til produkter, der lever op til en lang række krav om forbud mod brug af sundhedsskadelige sprøjtemidler, og som sikrer gode arbejdsforhold og fair løn under råvareproduktion.

SA8000 certificeringen
Denne certificering kan kun opnås af virksomheder, der kan garantere gode og sikre arbejdsforhold under produktionen.

Drag til drømmeland med god samvittighed

Renforcé-stoffets særligt glatte overflade gengiver farverne utroligt flot. Sengetøjet er designet med en klassisk stribe på den ene side og et meleret udtryk på den anden side, så du selv kan bestemme, hvordan din opredning skal se ud.

Både pude og dynebetræk har skjult YKK lynlåslukning.

Sengetøjet kan vaskes på 60 grader. Husk at lukke lynlåsene, før vask og vask sengetøjet med vragen ud for at skåne farverne.

Du kan rede sengen og sove med god samvittighed med et sengesæt fra Omhu. Sengetøjet fra Omhu er nemlig det “reneste” sengelinned på markedet med hele 5 certificeringer i ét sengelinned.

Relaterede produkter

Mini strib - blå

599,00 DKK - 649,00 DKK

Mini strib - grå

599,00 DKK - 649,00 DKK

Mega tern - lys grå

599,00 DKK - 649,00 DKK

Mega tern - hvid

599,00 DKK - 649,00 DKK