Percale

Percale Sengelinned

Fra 599,00 DKK

Med Percale sengetøjet føles det som at tilbringe natten på hotel. Sengetøjet har nemlig et skønt knitrende touch på grund af stoffets tætte lærredsvævning.

Sengetøjets fem certificeringer

Svanemærket
Sengetøj lever op til skrappe krav til brugen af miljø- og sundhedsskadelige stoffer – og er af god kvalitet. Kravene gavner både dem, der producere sengetøjet og dig, der skal sove i det.

OEKO-TEX® standard 100
Dette er verdens førende sundhedsmærke for tekstiler og sikrer, at produktet ikke indeholder kemiske stoffer, der skader mennesker og miljø.

GOTS-certificering
Denne certificering er din garanti for, at 100% af tekstilfibrene er økologiske, og at der ikke er brug farlige kemikalier i produktionen.

Fairtrade-mærket
Dette mærke gives til produkter, der lever op til en lang række krav om forbud mod brug af sundhedsskadelige sprøjtemidler, og som sikrer gode arbejdsforhold og fair løn under råvareproduktion.

SA8000 certificeringen
Denne certificering kan kun opnås af virksomheder, der kan garantere gode og sikre arbejdsforhold under produktionen.

Drag til drømmeland med god samvittighed

Det rette sengetøj kan føre dig til en helt anden verden. Med Percale sengetøjet fra Omhu føles det som at tilbringe natten på hotel. Sengetøjet har nemlig et skønt knitrende touch på grund af stoffets tætte lærredsvævning. Sengesættet er i 100% økologisk bomuldspercale, det har dobbelte stikninger langs betrækkenes kanter og det ensfarvede design givet en let og elegant opredning.

Både pude og dynebetræk har skjult YKK lynlåslukning.

Sengetøjet kan vaskes på 60 grader. Husk at lukke lynlåsene, før vask og vask sengetøjet med vragen ud for at skåne farverne.

Du kan rede sengen og sove med god samvittighed med et sengesæt fra Omhu. Sengetøjet fra Omhu er nemlig det “reneste” sengelinned på markedet med hele 5 certificeringer i ét sengelinned.

Relaterede produkter

Percale - mørk

599,00 DKK - 649,00 DKK

Percale - lys

599,00 DKK - 649,00 DKK

Mega tern - lys grå

599,00 DKK - 649,00 DKK

Mega tern - hvid

599,00 DKK - 649,00 DKK