Frisk dit badeværelse op med OMHU

Omhu Boligtekstiler udvider produktsortiment – nu med 100% økologiske håndklæder

Frisk dit badeværelse op

Vil du have lidt mere liv på badeværelset eller trænger du blot til at skifte håndklæder, som har mistet deres farver og fylde. Med et stribet håndklæde fra OMHU skaber du spil og mønster på badeværelset og giver det et frisk look. Kombinér det, ensfarvet håndklæde, der hænger på knagen med et matchende håndklæde med smalle striber.

Omhu bolig tekstiler

100% økologi og anstændighed er det, Omhu stræber efter. Dette gør vi ved at beskytte og respektere miljøet, samt værne om menneskerettigheder i alle aspekter. Vi følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne. Alle håndklæder fra omhu er certificeret med Fairtrade, GOTS, Svanemærket, SA8000 samt Oeko-tex.

Økologiske håndklæder

Omhu håndklæder er de blødeste og mest økologiske håndklæder i en kraftig bomuldskvalitet,  og sikrer en maksimal holdbarhed samt en lækker blødhed, grundet velour på den ene side og frotté med fantastisk tørreevne på den anden. Serien findes i flere forskellige farver, så den passer netop til dit badeværelse, og som kan findes på www.omhu.eu


Picture of Omhu

Omhu

Du finder ikke tekstiler, der er bedre for miljøet end det fra danske omhu! Samtidig har det en helt utrolig lækker kvalitet. Alle tekstiler fra omhu har således 5 økologiske certificeringer: GOTS. OEKO-TEX, Svanemærket, Fairtrade og SA 8000.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få besked når vi har skrevet et nyt blogindlæg – nemt at afmelde

Spar 25% på dit næste køb

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du samtidig 25% på dit næste køb. Tilmeld dig i formularen herunder og modtag nyeste trends med omhu.