Sov godt med OMHU

Har du brug for at friske dit soveværelse op med økologisk sengelinned? Økologi og kvalitet er to vigtige elementer hos Omhu. Så er det tid til, at du forkæler dig selv?

Tidsløst og økologisk

Det klassiske design af OMHU Mini strib sengelinned sætter fokus på detaljer og funktion. Samtidig ser det moderigtigt og tidløst ud. Det klassiske design er ideelt til den økologisk forbruger, som ønsker ro og kvalitet i soveværelset, og hvor man drømmer sig hen i blød og luksuriøs kvalitet. Mini strib fås i både lyse og mørke farver alt efter, hvad du er til. Er du til forårets nye varme sand farve, som komplimenterer de lune sommeraftener eller er du til den blå? Find flere farver varianter på www.omhu.eu.

Hvad er Mini strib?

Mini strib er fremstillet i en ekstra lækker Renforcé lærredsvævning i 100% økologisk bomuld. Renforcéen giver en meget glat overflade, der vil gengive farverne meget flot. Sengesættet er designet med den klassiske smalle strib på den ene side og meleret Chambre på den anden, hvilket giver flere kombinationsmuligheder på en flot opredning. Perfekt for dig der ønsker et roligt design og god samvittighed.

Omhu boligtekstiler

”Det ’reneste’ sengelinned på markedet” er det, Omhu stræber efter. Dette gør vi ved at beskytte og respektere miljøet, samt værne om menneskerettigheder i alle aspekter. Vi følger produktionen fra starten ned til mindste detalje og overlader intet til tilfældighederne. Dette kan ses i vores 5 certifikater, som er med til at støtte op om vores økologiske univers på sengelinned. Alt sengelinned fra omhu er certificeret med Fairtrade, GOTS, Svanemærket, SA8000 samt Oeko-tex.

Picture of Omhu

Omhu

Du finder ikke tekstiler, der er bedre for miljøet end det fra danske omhu! Samtidig har det en helt utrolig lækker kvalitet. Alle tekstiler fra omhu har således 5 økologiske certificeringer: GOTS. OEKO-TEX, Svanemærket, Fairtrade og SA 8000.

Skriv dig op til vores nyhedsbrev

Få besked når vi har skrevet et nyt blogindlæg – nemt at afmelde

Spar 25% på dit næste køb

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev får du samtidig 25% på dit næste køb. Tilmeld dig i formularen herunder og modtag nyeste trends med omhu.